Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ξεκινάμε!!!

 Στόχος μας στο rammatakaioramata είναι να δημιουργήσουμε ενα ημερολόγιο επικαιρότητας. Θέλουμε να καταγράφουμε απόψεις για διάφορα θέματα απο την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την καθημερινότητα, τον πολιτισμό μέχρι τον αθλητισμό και την τηλεόραση.
 Το παρών ιστολόγιο σε καμία περίπτωση, δεν αποτέλει ειδησειογραφικό site και τα γραφόμενα του δεν θα αποτελούν ποτέ προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας.
 Απλά υπάρχουν πολλά πράγματα που όλοι θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας, Απόψεις, θέσεις, ανησυχίες, κριτικές, σάτιρα, ιδέες, οράματα που κατέληξαν... ράμματα...
 Θέλουμε να ακούμε απόψεις και να τις ανταλλάσουμε. Η προοπτική είναι όποιος απο τους αναγνώστες στέλνει κάποια ιδέα και μια σελίδα αυτού του ημερόλογιου να δημοσιεύται (εφόσον δεν είναι υβριστική και δεν προσβάλλει). Για αυτόν τον λόγο δημοσιεύουμε το ηλεκρονικό ταχυδρομείο μας: rammatakaioramata@gmail.com.


 Σήμερα 31 του Δεκέμβρη αυτή την προσπάθεια την ξεκινά ένας. Προσδοκία είναι να γίνουμε πολλοι. Μπορούμε! Το ηλεκρονικό μας ημερολόγιο είναι όλα αυτά που μπορούν να αλλάξουν την ματιά μας για τα πράγματα.

Σας χαιρετώ, και καλή μας αρχη
PanCho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου